POWER BIG MEET I VÄSTERÅS 2007

Da var vi hjemme igjen fra Power Big Meet i Sverige. Power Big Meet har 30 års jubileum i år, og i den anledning fikk vi en cd-plate med "bare" 2 låter på når vi kjørte inn på treffet fredag og lørdag. Været var vi heldig med i år. Torsdag og fredag var det sol med noen små regnbyer innimellom. Lørdag var det overskyet, men det begynte å regne ganske mye om ettermiddagen. Under cruisingen på lørdag var det ganske vått.

Det var en del vestlendinger på Power Meet. Noen budde også på samme hotell som oss. Vi traff dei ikkje på sjølve treffet, men vi såg bilen(e) sto parkert utenfor hotellet. Vi hadde en egen stand med Chrysler 300 gjengen fra Sverige.

Det var mange flotte biler på Power Meet i år. Ein som vi la spesielt merke til var ein 1957 Chrysler 300 C. Den holder til i Luleå, og eies av Mikaels Karlsson. Han brukte fem år på å spore opp bilen. Og han har brukt noen år på å restaurere den. Det første bilde eg såg av den bilen var i ein garasje/skur bakom mykje ting og tang. Du kunne såvidt se panseret, litt av fronten og lyktene. Det er kjempebra at Mikael har fått den så bra som den ser ut i dag.

Det var selvfølgelig mange andre biler på Power Meet. Under her kan dokke se nokken av bilene. Og nokken bilder fra cruisingen på fredagen.


Her er 300'en til Mikael Karlsson for noen år siden, den gang han endelig klarte å spore den opp. På bildene
under ser dere bilen slik den fremstår i dag.Dette er 300'en til Mikael Karlsson. Slik ser den ut i dag. Han fikk 3. plass i sin klasse på bedømmningen.Her er motor-rommet på 300'en.Dette er også en 300 C. Men denne er satt sammen av deler fra mange forskjellige biler. Han som eier denne har rett og slett tatt det han har hatt for hånden og fått det til å passe sammen med resten av det han hadde. Litt artig å se at han har fått det til. Fronten trur eg er fra en eller annen Dodge.

Her har han også tatt det han har hatt for hånden og fått det til å passe sammen med alt det andre. Jobben er flott utført, ingenting å si på det.