Amerikanske biler

Det er mange som mener at Amerika er bilens hjemland (i alle fall de aller største bilene) og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på de mest amerikanske bilene.

Chevrolet

Dette er en virkelig erkeamerikansk bil. Kanskje på grunn av størrelsen? Dette er en bil du ser overalt i Amerika. De er store og går under kallenavnet “Chevvy”. Det er mange som elsker disse bilene og de har stor fanskare både i og utenfor Amerika.

Cadillac

Dette er en bil som mange forbinder med Amerika, kanskje spesielt de senere modellene. Det er ikke mange som vet at Cadillac har vært på markedet siden 1902. Man forbinder ofte Cadillac med Amcars, kanskje spesielt grunnet Elvis Presley, den tidligere rockestjernen.

GMC

Dette står for General Motors Truck Company. Disse fokuserer mest på å lage store kjøretøy, pick-uper og ikke minst SUVer. Du vil også se en rekke lastebiler.

Dodge

Dette regnes som en moderne bil, samtidig som den regnes som gammeldags. Hvis du har sett noen av Fast & Furious-filmene så har du garantert sett en Dodge Viper. Dette er en av de mest populære bilene innenfor street racing og drifting. Du kan se på billøp med mange biler, inkludert biler fra Dodge. Dette streames ofte live på nett, du kan prøve deg på Unibet TV Live Streaming for å se om du finner noe!

Ford

Mange tenker ikke på at Ford er amerikansk, bare fordi det er en type amerikansk bil som er veldig populær i Norge. Men hvis du tenker godt nok etter, så husker du vel Henry Ford, en av de største businessmennene i amerikansk historie noen sinne?

Det finnes faktisk en rekke importører av amerikanske biler, så hvis du er interessert i å importere din egen amerikanske bil, så anbefaler vi deg å sjekke det ut.